roletne

Roletne su proizvod koji je dizajniran da pruži zaštitu od vetra, kiše, snega, hladnoće i toplote. Inteligentnim korištenjem roletni možemo značajno uštedeti energiju. Neke roletne mogu smanjiti gubitke toplote i za 10%.Takođe pružaju zaštitu od provalnika! Roletne u stvari unapređuju i poboljšavaju izgled i funkciju Vašeg doma. Idealan su proizvod koji brzo i lako u potpunosti može totalno da zamrači Vašu prostoriju.

Kako mi to radimo?

 • Aluminijske roletne su najkvalitetnija zaštita od sunčeve svetlosti, a istovremeno imaju funkciju zvučne kao i termo izolacije. Izrađene su od plastificiranog aluminijuma punjenog sa poliuretanskom penom, koja osigurava maksimalnu toplotnu i zvučnu izolaciju, zaštitu prozora i postojanost boja. Širine lamela : 39mm, 42mm, 55mm.

  Mogu se izrađivati u Total ALU varijanti kao i u varijanti sa metalnim ramom i makazama.

  Najčešce boje koje u kojima se izradjuju su: bela, braon i siva.

  Aluminijumske roletne izradjujemo sa aluminijumskom ili procinkovanom plastificiranom maskom (kutijom) koja je standardnog petougaonog oblika, a može biti i polukružna odnosno takozvana Rondo maska od ekstrudiranog aluminijuma koja je dosta kvalitetnija i čvršća od ostalih.

  Cena ALU roletne 39mm sa alu maskom je 60€/m2

  Cena ALU roletne 39mm sa pocinkovanom plastificiranom maskom je 55€/m2

  Cena ALU roletne 39mm sa alu RONDO maskom 60€/m2

 • Za veće količine odobravmo popust!

  Roletne u stvari unapreduju i poboljšavaju izgled i funkciju Vašeg doma. Idealan su proizvod koji brzo i lako u potpunosti može totalno da zamraci Vašu prostoriju. Sistem podizanja može biti na gurtnu, kanap, kurblu ili elektromotor.

  Osim ugradnje novih, bavimo se i popravkom starih već postojecih roletni, kao i zamenom starih zastora i starih pocepanih gurtni (traka).

  Cena zamene gurtne na roletni je 2000 din/kom, za vise od jedne roletne cena je 1000din/kom

  Cena zamene ALU zastora 39mm je 35€/m2.

 • Cena zamene ALU zastora 55mm je 40€/m2

  Uz svaki zamenjeni zastor na roletni, zamena gurtne je besplatna.

  Kvalitetna ugradnja roletni na teritoriji Beograda.

  U cenu je uračunato i merenje i montaža, a najmanja obračunska mera je 1m2 (jedan kvadratni metar),odnosno ako je površina roletne manja od 1m2 naplatiće se ceo kvadrat, sve preko 1m2 naplaćuje se onoliko koliko i jeste.


Gde radimo?

Kvalitetna ugradnja roletni na teritoriji Beograda. Ukoliko imate potrebu za većom količinom roletni ugradnju vršimo i na teritoriji cele Srbije.